De Rietschans

Meerweg 221 | 9752XC Haren

Welkom bij Dé Groninger Haringparty bij Restaurant De Rietschans, dé feestlocatie aan het Paterswoldsemeer! Op [datum van het evenement] nodigen we je uit voor een onvergetelijke avond vol haring, gezelligheid en prachtig uitzicht.

Restaurant De Rietschans staat bekend om zijn sfeervolle ambiance en uitstekende gastvrijheid. Geniet van het beste wat Groningen te bieden heeft, terwijl je ontspant aan het water met je medegasten. Onze professionele en vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt.

Tijdens Dé Groninger Haringparty transformeert De Rietschans tot een bruisende locatie met live muziek, smakelijke hapjes en natuurlijk verse haring. Maak nieuwe connecties en geniet van een feestelijke avond in een informele setting.

Laat je onderdompelen in de gezellige sfeer, bewonder het prachtige uitzicht over het meer en geniet van de culinaire hoogstandjes die De Rietschans te bieden heeft. Dit wordt een avond om niet te missen!

Koop snel je ticket voor Dé Groninger Haringparty bij Restaurant De Rietschans en beleef samen met ons een onvergetelijke avond aan het water.