15:45 uur: Inloop16:00 uur: Aanvang

Om 16:00 uur word je verwacht bij De Rietschans en starten we met het programma! Christa Bollegraaf van MartiniBusiness en Jeroen Jansma van Univé Inspireert heten jou van harte welkom op deze prachtige editie van Dé Groninger Haringparty.

16:10 uur:Marianne Timmer & Hans Nijland

Marianne Timmer, voormalig Nederlands schaatskampioene, en Hans Nijland, voormalig directeur van FC Groningen, slaan de handen ineen voor een exclusieve presentatie op Dé Groninger Haringparty. Timmer en Nijland zullen hun expertise delen met jullie, waarbij ze inzichten bieden in wat er komt kijken in de topsport, ondernemerschap, bedrijfsvoering, de juiste mensen om je heen, mentale druk en vitaliteit. Een unieke gelegenheid om te leren van deze ervaren professionals.

16:50 uur: Jacob van Gelder

Teamdirector Jacob van Gelder neemt ons kort mee in de laatste ontwikkelingen van Gijs ijshockey Groningen!

17:00 uur:Start Dé Groninger Haringparty!

  • Ontvangst met bubbels namens Santanera
  • Muziek van de band Smooth collective; 🎵 Smokey Jazz met een moderne twist 🎵 met o.a. Martijn Bick en leadzangeres Kristel Hofman
  • Rondvaartboot Marne 1 stap in en vaar een stukje mee op het Paterswoldsemeer
  • Hollandse nieuwe van Zeevishandel Wim
  • Korenwijn van Hooghoudt
  • Verse oesters
  • Verfrissende drankjes en heerlijke hapjes
  • BBQ (optioneel)

20:00 uur: Einde

Einde Dé Groninger Haringparty.

Vergeet jouw goodiebag niet!

SMOOTH COLLECTIVE

Op Dé Groninger Haringparty kan goede muziek natuurlijk niet ontbreken.

Laat je meevoeren door de unieke klanken van smokey jazz met een moderne twist, gespeeld door de muzikale leden van Smooth Collective!

Smooth Collective brengt een frisse benadering van jazzmuziek, waarbij klassieke jazzmelodieën samensmelten met hedendaagse invloeden. Perfecte muziek tijdens het genieten van hollandse nieuwe en een heerlijk drankje terwijl je uitkijkt over het mooie paterswoldsemeer.

Tocht op Paterswoldsemeer!

Even het water op?

Geniet van een unieke rondvaart op het Paterswoldsemeer tijdens Dé Groninger Haringparty! Stap aan boord van de - voor deze gelegenheid genoemde - de Marne 1 en ontdek Groningen vanaf het water!

Laat je inspireren door het prachtige landschap en de ontspannen sfeer aan boord.

Ticket59.75

Ticket inclusief:

Lezing Hans Nijland & Marianne Timmer, Ontvangst met bubbels van Santanera, Hollandse Nieuwe, Oesters, Korenwijn van Hooghoudt, Thee en koffie, Fris, bier en huiswijn*, Koude en warme hapjes, Rondvaart & Goodiebag.

 

Ticket met BBQ72.50

Ticket inclusief:

Lezing Hans Nijland & Marianne Timmer, Ontvangst met bubbels van Santanera, Hollandse Nieuwe, Oesters, Korenwijn van Hooghoudt, Thee en koffie, Fris, bier en huiswijn*, Koude en warme hapjes, Rondvaart, Goodiebag & BBQ.

Sponsorpakket 1200.00

2 tickets incl. BBQ, logo op de website, vermelding op social media, de mogelijkheid om iets toe te voegen aan de goodiebag & 2 tickets voor een ijshockeywedstrijd van Gijs Groningen.

 

Sponsorpakket 2345.00

4 tickets incl. BBQ, logo op de website, vermelding op social media, de mogelijkheid om iets toe te voegen aan de goodiebag & 4 tickets voor een ijshockeywedstrijd van Gijs Groningen.